Doorgaan naar hoofdcontent

Joy@home geboortekaartjes, bedankjes en cadeautjes

Goedemorgen, middag of avond ☺️

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten! Dit maakt dat je even de ellende in de wereld kunt "vergeten". Het is lastig en soms voel ik me zelfs schuldig dat mijn leven en werk gewoon doorgaan, terwijl er zoveel mensen niets meer hebben, verdrietig en angstig zijn 😔 We helpen zoveel mogelijk, brengen eten en spullen naar de opvang hier (in Tsjechië) Veel meer kunnen we niet doen, alleen maar hopen dat de oorlog snel ophoudt. Al is het voor de bewoners nog lang niet voorbij dan......vreselijk!

Maar goed, wat ik al zei...het leven gaat door.
Dus hier weer wat nieuwe artikelen,
die hopelijk wat vreugde bij iemand brengt.
Badballen Enjoy in een cellofaan blokzakje.
Zinken bloem met stof en een lavendel geurzakje.

Kraft snoepdoosje met venster, sticker Enjoy en gevuld met dropjes (griotten).
Vilt zakje in het bruin en ecru/bruin en wolkje in het roze, mintgroen en ecru (die het zakje afsluit) en een kaartje in vele kleuren met eigen geboorte tekst. 


Jute zakje met vilt veren.
Pillow Lokta papieren doosje met label Thank you. Dichtgebonden met een papierkoord met ijzerdraad. In het doosje zit een zakje met snoephartjes (keuze uit 6 kleuren) ± 100 gram.
 
Pillow Lokta papieren doosje met een wolkje van vilt, ook weer in 3 kleuren. Een sticker hartje met eigen tekst. Dichtgebonden met een papierkoord met ijzerdraad. In het doosje zit een zakje met snoephartjes (keuze uit 6 kleuren) ± 100 gram.
Zakjes van wit satijn met een splitpen naar keuze (sluit het zakje af). In het ene zakje zitten snoephartjes en de ander een kaartje met eigen tekst. Diverse kleuren.
Een stuk zeep aan touw met een kwastje en kralen.
Tube met zeepschaafsel en een zinken label A little joy. In 2 kleuren
Vilt zakje met kaartjes eigen tekst en een clip.
Vlinder hanger van zink, stof en hout.
Waxmelts, te gebruiken als geurhanger of in stukjes breken voor in de geurbrander.
Een medaillon met droogbloemen in een vilt zakje met een vilt bloem die het zakje afsluit.
Harten met steentjes in diverse kleuren met een lintje of touw.

Zakjes: Van kant met een splitpen papieren bloemen in 4 kleuren (op mijn site).
Linnen zakjes met ronde bodem met een vilt bloem of pompons aan een papierkoord met ijzerdraad.
Als laatste de zeepketting met hout en een amber blokje in 2 geuren/kleuren.

Dit was het weer voor vandaag.
Tot de volgende keer.
Fijne dag en liefs, Irene

Voor vragen: info@joyathome.nl 

Reacties

Populair

♥ Potjes, flesjes, zeepjes en nog veel meer leuke gifts

Dit keer gefreubelt met potjes en flesjes. En de gewilde glazen kerstballen met persoonlijke boodschap op kraft papier.  Nu voor een trouwerij, was erg leuk om te doen. Ook zijn er nieuwe zinken, - en houten labels binnen. Merry Christmas - Xmas gift for you & made with love. En natuurlijk de kerst zeepkettingen niet te vergeten. www.joyathome.nl             Heb je vragen, kun je mij altijd een e-mail sturen of bellen. info@joyathome.nl 06-49307137 Veel winkel- en kijkplezier. Groetjes, Irene

♥ Een brocante paraplubak, naaikist, sleutels, blok, plantenrekje & stoof.

Ik heb een aantal brocante spullen erbij in de winkel. JOY@HOME Brocante paraplubak in het oudgroen. Voor info zie: Paraplubak Een ouderwetse stoof, in het poederroze. Voor info zie: Stoof Antieke originele harmonica naaikist in het oudgroen. Voor info zie: Naaikist Brocante plantenrekje van gietijzer Voor info zie : Plantenrekje Kruk - blok van steigerhout met hartjes. Poeder roze met wit. Voor info zie: Blok Brocante koperen sleutels. Voor info zie: Sleutels www.joyathome.nl Facebook Joy@home

Brocante broodtrommel, tafeltje, schilderijtje & memobord

- Rolluik broodtrommel met sjablonen van kop&schotels - Sierlijk bijzettafeltje - Memobord in vele kleurtjes - Antiek schilderijtje.     JOY@HOME