Doorgaan naar hoofdcontent

Joy@home geboortekaartjes, bedankjes en cadeautjes

Goedemorgen, middag of avond ☺️

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten! Dit maakt dat je even de ellende in de wereld kunt "vergeten". Het is lastig en soms voel ik me zelfs schuldig dat mijn leven en werk gewoon doorgaan, terwijl er zoveel mensen niets meer hebben, verdrietig en angstig zijn 😔 We helpen zoveel mogelijk, brengen eten en spullen naar de opvang hier (in Tsjechië) Veel meer kunnen we niet doen, alleen maar hopen dat de oorlog snel ophoudt. Al is het voor de bewoners nog lang niet voorbij dan......vreselijk!

Maar goed, wat ik al zei...het leven gaat door.
Dus hier weer wat nieuwe artikelen,
die hopelijk wat vreugde bij iemand brengt.
Badballen Enjoy in een cellofaan blokzakje.
Zinken bloem met stof en een lavendel geurzakje.

Kraft snoepdoosje met venster, sticker Enjoy en gevuld met dropjes (griotten).
Vilt zakje in het bruin en ecru/bruin en wolkje in het roze, mintgroen en ecru (die het zakje afsluit) en een kaartje in vele kleuren met eigen geboorte tekst. 


Jute zakje met vilt veren.
Pillow Lokta papieren doosje met label Thank you. Dichtgebonden met een papierkoord met ijzerdraad. In het doosje zit een zakje met snoephartjes (keuze uit 6 kleuren) ± 100 gram.
 
Pillow Lokta papieren doosje met een wolkje van vilt, ook weer in 3 kleuren. Een sticker hartje met eigen tekst. Dichtgebonden met een papierkoord met ijzerdraad. In het doosje zit een zakje met snoephartjes (keuze uit 6 kleuren) ± 100 gram.
Zakjes van wit satijn met een splitpen naar keuze (sluit het zakje af). In het ene zakje zitten snoephartjes en de ander een kaartje met eigen tekst. Diverse kleuren.
Een stuk zeep aan touw met een kwastje en kralen.
Tube met zeepschaafsel en een zinken label A little joy. In 2 kleuren
Vilt zakje met kaartjes eigen tekst en een clip.
Vlinder hanger van zink, stof en hout.
Waxmelts, te gebruiken als geurhanger of in stukjes breken voor in de geurbrander.
Een medaillon met droogbloemen in een vilt zakje met een vilt bloem die het zakje afsluit.
Harten met steentjes in diverse kleuren met een lintje of touw.

Zakjes: Van kant met een splitpen papieren bloemen in 4 kleuren (op mijn site).
Linnen zakjes met ronde bodem met een vilt bloem of pompons aan een papierkoord met ijzerdraad.
Als laatste de zeepketting met hout en een amber blokje in 2 geuren/kleuren.

Dit was het weer voor vandaag.
Tot de volgende keer.
Fijne dag en liefs, Irene

Voor vragen: info@joyathome.nl 

Reacties

Populair

Diner- en potloodkaarsjes, sterren, chocolade beertjes, cadeauzakjes, knutselartikelen, tasjes, lintjes ect.

Eigenlijk teveel om op te noemen. Er staan weer flink wat nieuwe artikelen in de webwinkel. (knuffel) beertjes in verschillende soorten cadeauverpakkingen. Heel veel zakjes en tasjes in diverse kleuren, materiaal en afmetingen. Houten knutsel figuurtjes. Lintjes en bandjes met of zonder tekst in vele kleuren. Kerstcadeautjes. Nieuwe kleuren diner- en potloodkaarsjes. Labels, stickers, strikjes en pompons. Windlichtjes voor de Kerst of gewoon zomaar. Zeephangers in hartvorm. Wit/goud metalen kerstfiguurtjes. Glazen potjes met kurk en labeltje gevuld met zeephartjes. In mijn shop kun je nog veel meer zien: Joy@home cadeautjes en meer...   Joy@home cadeautjes en meer...  

♥ Potjes, flesjes, zeepjes en nog veel meer leuke gifts

Dit keer gefreubelt met potjes en flesjes. En de gewilde glazen kerstballen met persoonlijke boodschap op kraft papier.  Nu voor een trouwerij, was erg leuk om te doen. Ook zijn er nieuwe zinken, - en houten labels binnen. Merry Christmas - Xmas gift for you & made with love. En natuurlijk de kerst zeepkettingen niet te vergeten. www.joyathome.nl             Heb je vragen, kun je mij altijd een e-mail sturen of bellen. info@joyathome.nl 06-49307137 Veel winkel- en kijkplezier. Groetjes, Irene

Tekstborden, cadeauzakjes, stickers, kaartjes, houten hartjes en bloemen

Tekstbord nostalgisch vriendin zoals jij...in een bruin cadeauzakje met kaartje en klem. Witte cadeauzakjes met zwarte hartjes en een sticker veel liefs. Bruine cadeauzakjes klein 7 x 12,5 cm. Kraft zakje met kaartje, hiep hiep hoera, wat ben je mooi vandaag en een hartje. Zakje met mat wit kaartje thanks of een hartje. Witte houten bloemen of hartjes met een strikje of een bloemetje van stof in vele kleuren. Zeepschaaltje Mr & Mrs. Oud goudkleurig metalen hart met zeephartje. Zeephangers hartje met touw. Verkrijgbaar bij  Joy@Home Living, Soap & Gifts           Joy@Home Living, Soap & Gifts