Doorgaan naar hoofdcontent

Joy@home geboortekaartjes, bedankjes en cadeautjes

Goedemorgen, middag of avond ☺️

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten! Dit maakt dat je even de ellende in de wereld kunt "vergeten". Het is lastig en soms voel ik me zelfs schuldig dat mijn leven en werk gewoon doorgaan, terwijl er zoveel mensen niets meer hebben, verdrietig en angstig zijn 😔 We helpen zoveel mogelijk, brengen eten en spullen naar de opvang hier (in Tsjechië) Veel meer kunnen we niet doen, alleen maar hopen dat de oorlog snel ophoudt. Al is het voor de bewoners nog lang niet voorbij dan......vreselijk!

Maar goed, wat ik al zei...het leven gaat door.
Dus hier weer wat nieuwe artikelen,
die hopelijk wat vreugde bij iemand brengt.
Badballen Enjoy in een cellofaan blokzakje.
Zinken bloem met stof en een lavendel geurzakje.

Kraft snoepdoosje met venster, sticker Enjoy en gevuld met dropjes (griotten).
Vilt zakje in het bruin en ecru/bruin en wolkje in het roze, mintgroen en ecru (die het zakje afsluit) en een kaartje in vele kleuren met eigen geboorte tekst. 


Jute zakje met vilt veren.
Pillow Lokta papieren doosje met label Thank you. Dichtgebonden met een papierkoord met ijzerdraad. In het doosje zit een zakje met snoephartjes (keuze uit 6 kleuren) ± 100 gram.
 
Pillow Lokta papieren doosje met een wolkje van vilt, ook weer in 3 kleuren. Een sticker hartje met eigen tekst. Dichtgebonden met een papierkoord met ijzerdraad. In het doosje zit een zakje met snoephartjes (keuze uit 6 kleuren) ± 100 gram.
Zakjes van wit satijn met een splitpen naar keuze (sluit het zakje af). In het ene zakje zitten snoephartjes en de ander een kaartje met eigen tekst. Diverse kleuren.
Een stuk zeep aan touw met een kwastje en kralen.
Tube met zeepschaafsel en een zinken label A little joy. In 2 kleuren
Vilt zakje met kaartjes eigen tekst en een clip.
Vlinder hanger van zink, stof en hout.
Waxmelts, te gebruiken als geurhanger of in stukjes breken voor in de geurbrander.
Een medaillon met droogbloemen in een vilt zakje met een vilt bloem die het zakje afsluit.
Harten met steentjes in diverse kleuren met een lintje of touw.

Zakjes: Van kant met een splitpen papieren bloemen in 4 kleuren (op mijn site).
Linnen zakjes met ronde bodem met een vilt bloem of pompons aan een papierkoord met ijzerdraad.
Als laatste de zeepketting met hout en een amber blokje in 2 geuren/kleuren.

Dit was het weer voor vandaag.
Tot de volgende keer.
Fijne dag en liefs, Irene

Voor vragen: info@joyathome.nl 

Reacties

Populair

Paascadeautjes, kegelpoppetjes, flesjes badzout en labels

                    Hoi hoi Er staan weer leuke nieuwe artikelen in de shop! Flesjes badzout aan een kralen hanger of in een organza zakje. Haasjes van houten kralen. Verhuiskaart in de vorm van een huis met een uitgesneden sleutel. Zwarte cadeauzakjes met een sticker en gevuld met 4 chocolade hartjes in het goud of rood. Hangertje van een wit houten hartje en kralen. In 15 kleuren. Geboorte kegelpoppetjes met of zonder zakje. Kegelpoppetjes met of zonder roosjes en een letter naar keuze. (peg dolls). En labels van een haasje in vele kleuren en met of zonder jouw persoonlijke tekst. Ook kun je kiezen of je het met of zonder gaatje/touwtje wilt. Alles weer verkrijgbaar in mijn webshop  Create4joy   Veel winkelplezier! En heb je vragen?   Lieve groet, Irene Joy@home Create4joy Labelkaartjes

Bedankjes, cadeautjes en knutsel droogbloemen

    Bedankje: Hanger met blokjes van zeep en een dik kraft kartonnen hartje met Thank you (in 2 kleuren). Sleutel-, of tashanger met kralen en een kwastje van kunstleer. BOHO stijl. (in 3 kleuren). Kaarthanger met kralen en een clip. Voor bijv. een kaart, foto, of echo. (in 3 kleuren). Klosje van geursteen met kraal en een bedel schaartje. Engeltje van hout, met v eren van vilt en een labeltje. Een geluksengeltje voor jou. (eigen tekst mogelijk). Een balpen met miracle beads.En er staan nu ook droogbloemen in de shop. Gedroogde tarwe in 3 kleuren. Lagarus in 4 kleuren. Phalaris in 6 kleuren. Alles weer verkrijgbaar in mijn webshop  Create4joy

♥ Collage van fotolijstjes, klein & een landelijke etagère

Een schilderij van fotolijstjes, maar nu een kleinere als normaal. Er zijn 4 lijstjes leeg en kun je zelf foto's in doen. Hij wordt geleverd met glasplaatjes. Het middelste lijstje is voorzien van een Boeddha foto. Er is ook een mogelijk om een collage te maken in andere kleuren. Interesse, stuur dan even een berichtje info@joyathome.nl Voor prijzen & info zie: Hangers Er is ook een landelijke houten etagère binnen met 3 lagen. De grootste laag is 40 cm Ø en hij is totaal 45 cm hoog. Voor prijzen & info zie:  Etagère  www.joyathome.nl Facebook Joy@home